Viljandi Rattaklubi võistkond alustab Bosch Eesti Maastikurattasarja edukalt

mai 24, 2023

Jätkuvalt on meil Bosch Eesti Maastikurattasarjas võimalik välja panna väga esinduslik võistkond, noormehed on indu ja hoogu täis, teevad tööde ja perede kõrvalt trenni ja naudivad rattasõitu!

Tänavu kuulub võistkonda:

Martti Välk
Joosep Sankmann
Reigo Türk
Heinar Vaine
Martin Nassar
Keijo Priks

Esimeseks etapiks oli kodune Roger Puit 23. Mulgi Rattamaraton, kus suudeti välja sõita kõrge teine koht tiimide arvestuses!

Martini muljed hooaja avastardist:

Koht 41, oma võistkonna meestest neljas. Alguses tekkis ca 15 meheline punt, kus olime koos Keijoga ning kohti jagati alates 30-ndast. Enne põnevat krossiraja singlit õnnestus oma pundis hea positsioon saavutada, kuid vähesed 350 rattakilomeetrit said saatuslikuks ning Loodi pikal tõusul enam jalas särtsu polnud. Suurem punt läks mööda ning lõpukilomeetritel sai maalilisi vaateid nautida.

 

Joosepi muljed koduetapist:

Stardist täiega minema, hea meel, et josten juba linnas tõusudel maha ei jätnud 😅ja kestsin kuni karjäärini liidritega ära. Kohe kui singlile sai siis ootasin juba, et millal läbi ja saaks normaalsel pinnasel sõita😅. Enne pollit jäin ÜKSI metsavahel maha suurestpundist mis jälitas kõige kiiremaid. Lõpuks püüdsin paar venda veel kinni enne lõppu ja kohaks 19. Ühesõnaga singli ja põllumees pole hetkel😅vb veits raske ka hardtailiga aga eks mees sõidab lõpuks. 1000km pealt pole paha iseenesest!

 

 

Keijo muljed Mulgi etapist: 

Koht 30. Algul ei suuda kõvemate meestega kaasa minna, jalg ei keri nii hästi. Pollini väga ei tõmmelnud, hoidsin pundi lõpus ennast. Pollis uuel singlil tuli kett maha, peale seda tuli korralik pingutus teha, et punt kätte saada uuesti. Pollist männimäele oli ka grupisõit. Järve ääres mudas oli juba jalg vedel ja rahulikult lõppu ära.

 

Mulgi Rattamaratoni tulemused:

 

Teine etapp toimus läinud nädalavahetusel Rõuges, kus Ivar korraldas juba 25ndat korda Rõuge Rattamaratoni!
Ilmakraadid olid juba suvised ja nagu võitja Oskars Muizniekski ütles oli Rõuge rada kiire, üllatavalt kiire, kus võitja ajaks märgiti 1:51 võrdluseks Mulgis oli võitja ajaks 2:04!

Meie võistkond oli ühe mehe võrra väiksemaks kuivanud, kuid Martin lubas selle vea Alutagusel parandada!

Martti muljed Rõuge sõidust:

Peale Mulgi etappi jäin pikemaks ajaks vinduva haiguse küüsi ja Rõuges andis tunda, et erilist särtsu jalas polnud. Sõidu aeg istusin enamasti taga ja kannatasin, lõpus krambid ja kohaks 16.

Joosepi kommentaar tiimi parimana: 

Stardist suht rahulikult minema sai paar km kruusal suht kergelt võtta. Essal singlil kohe ribadeks asi ja sealt edasi oma mingi 7-8 mehelise pundiga mis kestis phm terve sõidu meil. 3km enne loppu umbes panid koik oma tempsiga nii kuidas torust tuli. Inisesime Marttiga koos finishisse ära kuidagi läbi raskuste ja jalakrapmpide. Tulemusega võib suht rahul olla liikusin paremini kui Mulgi Rattamaratonil ning tulemuseks kena 14. koht!

Keijo top30 kohast:

Statdist hästi minema , esimesele singlile vähaga heal possal.Siis tuli kett maha, tiksusin järgmise pundiga,siis tuli uuesti kett maha , sain pundi kätte ja uuesti maha. Enam jalga polnud, et järgi tõmmata, mott ka maas. Sõitsin pikalt üksi, siis tuli tagant punt, tiksusin nendega ja karistasin lõpus ära need vennad.28koht. Ootan uut ratast😀

Võistkonna tulemus 25. Rõuge Rattamaratonil oli tiimide arvestuses tubli neljas!

Individuaalselt:

 

 

 

Viljandi Rattaklubi TOETAVAD

https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Roger_puit-1.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Kekkila.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Viljandi.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Bedfactory.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2022/03/Balti-Rehviseadmed-logo-sinine.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Eleväli-1.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Kulka_logo_sin.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Reaalprojekt-1.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/VELOMOTO-RED-NOBG.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Viljandi_metall.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/Espak-1.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/pinska.png
https://rattaklubi.ee/wp-content/uploads/2021/04/ukukeskus.png

ÄRA KÕHKLE, TULE RATTATRENNI!

Ole kursis!